Image Alt

Onze partners

The stories behind them!

Meet our Partners

Woest genieten!

The perfect nachos from mexico, with love.

No meat inside

De authentieke en veelzijdige smaak van het oosten

Carpaccio is always a good idea

Échte luikse wafels.

De lekkerste friet van de beste aardappelen

Mooie momenten moet je vieren!

woeste burger - logo

Woest Burger

Wat mag je verwachten van een échte woeste burger? Een juicy burger met genoeg toppings en een goede salsa om het af te maken. Geen kale burger met één blaadje sla, maar een goed belegd broodje. Een burger om je vingers (bijna) bij op te eten. Momenteel te vinden in Vershal het Veem in Eindhoven en een perfecte aanvulling op het menu van The Beach Food Club.

willy nacho - logo

Willy Nacho

The perfect nachos with love.

Wat begon als een grapje in de keuken, is uitgegroeid tot een topper in de festivalwereld. Wat maakt nacho's zo speciaal? Je kunt er eindeloos mee variëren! Vlees, vis, vegetarisch of zelfs vegan; alles is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos én perfect om te sharen.

the blue butcher - logo

The Blue Butcher

No meat inside

The Blue Butcher is een initiatief van Van Loon Group. Bij The Blue Butcher draait het om het bereiden van vegan producten die ook echt een vervanger zijn voor vlees binnen een gerecht, zowel op gebied van smaak als uiterlijk als voedingswaarde. Perfect om het vegan gedeelte van de menukaart van The Beach Food Club mee uit te breiden.

friethoes - logo

FrietHoes

De lekkerste friet!

Geen fratsen, gewoon friet zonder gekke en vooral onnodige toevoegingen: daar staat Friethoes voor. Een duurzame portie friet, wat betekent dat je ook nog eens met een gerust hart kunt genieten van je portie friet. En wist je dat.. Het logo is ontworpen door een striptekenaar?! Super gaaf!

mr long - logo

Mr. Long

King of the Asian Cuisine

The Asian King op het gebied van (festival)food: Mr. Long! In zowel Nederland als België niet meer weg te denken van vele festivals, maar ondertussen ook te vinden op verschillende treinstations en stadia. Het serveren van loempia's, garnalen en broodjes met een Oosterse twist doet Mr. Long als de beste. Kortom: een perfecte match met The Beach Food Club!

the carpaccio chop - log

The Carpaccio Chop

Carpaccio is always a good idea!

Bij the Carpaccio Chop ligt de focus op carpaccio, carpaccio en nog eens carpaccio. Ontelbare varianten en allemaal net zo goed bedacht. Geniet bij The Beach Food Club van een klassieke carpaccio in chop-style of ga voor die oosterse variant! Lekker op het strand of in ons restaurant!.

wafel en co- logo

Wafel&Co

Échte luikse wafels.

Craving something sweet? Wafel & Co is dé uitkomst. Op verschillende festivals en evenementen is Wafel & Co al te vinden en vanaf nu ook bij The Beach Food Club! Niets lekkerder dan een vers gebakken Belgische wafel. Kies je topping & genieten maar! Heerlijk als dessert of als snack!

RESERVEREN