Image Alt

Over ons

” De krachten werden gebundeld” 

Al een aantal jaar zijn de ondernemers achter ‘First Vision’ en ‘Willy Nacho’ goede bekenden van elkaar. Willy Nacho staat al een aantal jaar vol trots op de festivals van First Vision, om de bezoekers te voorzien van goede nacho’s. Bij beide partijen schoot dezelfde gedachte wel eens te binnen: ‘Zou het voor altijd bij deze samenwerking blijven of zit er meer in?’

Na enige tijd besloot Willy Nacho de stoute schoenen aan te trekken en First Vision te benaderen. Een keer rond de tafel kan nooit kwaad natuurlijk. Eenmaal aan tafel, werd al snel duidelijk dat de twee partijen een grotere samenwerking zeker zagen zitten. De ene partij heeft veel verstand van het organiseren/cateren van evenementen en de ander vooral van food concepten op festivals en in de horeca.

Meerdere brainstorms volgden en hier rolde ‘The Beach Food Club’ uit. Een ‘club’ waar je komt om van het zonnetje te genieten en/of om jouw speciale dag te vieren. Van liggen op een strandbedje met een heerlijke fles rosé tot het borrelen bij zonsondergang, wij staan voor je klaar.

‘Afstappen van de doorsnee horeca cultuur’

Bij The Beach Food Club draait het om ontspannen, gemak en gezelligheid. Je bouwt bij onze club geen tafelrekening op, alles gaat digitaal. Gewoon vanaf je telefoon je bestelling plaatsen en betalen of een snelle snack halen bij The Beach Food Shop op het strand. Ga jij voor een relaxte loungebank, een lunch aan tafel of zonnen op een van onze ligbedjes? Ons menu is passend voor alle verschillende zitmogelijkheden binnen de zaak, we serveren alleen next-level finger food én echte klassiekers. Denk hierbij aan een goede burger of loaded fries, geen bestek nodig toch? Just dig in!

Alles digitaal!

Ook aan je strandbed te bestellen!

Alleen maar next-level finger food én echte klassiekers!

Vier je eigen feestje

Binnen & buiten, strand & een grote zaal: deze combinatie kan perfect zijn voor jouw feestje. Bij onze locatie Beachclub Sunrise willen ze je graag volledig ontzorgen en van jouw feestje een succes maken! Babyshower, bruiloft of een andere perfecte reden voor een feestje? Zij staan open voor alle mogelijkheden tot de perfecte dag! Benieuwd naar de mogelijkheden, contact ze dan via onderstaande button!

Kindvriendelijk

Bij ons is iedereen welkom, dit vinden we erg belangrijk. Bij het restaurant ligt een speeltuin zodat kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Uiteraard is deze speeltuin omheind en dus veilig voor verschillende leeftijden om lekker te spelen. Ook is The Beach Food Shop ideaal voor de kids om lekker een ijsje of een chipje te gaan halen.

RESERVEREN