Image Alt

Flyboarden Eindhoven

Flyboarden Eindhoven

Wat is flyboarden?
Flyboarden; de nieuwste extreme watersport. Beweeg jezelf in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover je de controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt! Het geeft echt een kick wanneer je als een vogel boven het water vliegt. Flyboarden is een ervaring voor iedereen en een schitterende watersport.

Door middel van twee krachtige waterstralen wordt je uit het water omhoog geduwd. Deze krachtige waterstralen worden opgewekt door een waterscooter. Je staat op een flyboard (plank) en deze is verbonden met de waterscooter. Aan de onderkant van je flyboard zitten 2 korte straalpijpen gemonteerd. Uw flyboard is verbonden met een lange waterslang aan de waterscooter.

Flyboarden is makkelijk te leren en het is een veilige sport. Flyboarden in de omgeving van Eindhoven? Bij ons in Best word je persoonlijk begeleid. Je krijgt duidelijke instructies, waarna je helemaal klaar bent voor je flyboard sessie! Let’s go!

Flyboard Experience

Dit seizoen is er weer de mogelijkheid om te flyboarden vanaf juni en kun je hiervoor op zaterdag en zondag bij ons terecht. Van juni tot en met augustus verzorgt Flyboard Xperience een te gekke workshop bij Beachclub Sunrise. De workshop flyboarden duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten vliegen. De kosten bedragen € 50,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief een zwemvest en wetsuit. Je kunt hierbij ook nog kiezen om je sessie met een Go-Pro op te nemen. De extra kosten hiervoor bedragen € 20,00. Je betaalt geen entrée en parkeren is gratis!

Voorwaarden en regels

Vóór het flyboarden mag er geen alcohol of drugs genuttigd worden. Een zwemvest dragen is verplicht. De minimale schoenmaat is 37, de maximale maat is 46.

Minimumleeftijd: 12 jaar | Zwemdiploma A verplicht | Minimumgewicht: 40 kg

RESERVEREN